HOME   -   CONTACT
Over Lightning Projects

Lightning Projects is in 1986 begonnen met het verzorgen van geluid, beeld en licht voor theaterprogramma’s. In de afgelopen 20 jaar hebben we onze dienstverlening succesvol uitgebreid naar het inzetten van geluids-, beeld- en lichttechniek ten behoeve van congressen en evenementen. Inmiddels zijn wij zeer ervaren in het ontwikkelen en uitvoeren van technische totaalplannen. Onze kracht ligt in het bedenken en realiseren van oplossingen die in creatief, technisch én financieel opzicht aan uw wensen voldoen.


Persoonlijke aandacht

U bent bij Lightning verzekerd van een uitstekende dienstverlening. Een flexibele opstelling met veel persoonlijke aandacht voor uw wensen is daarbij voor ons vanzelfsprekend. Wij verdiepen ons grondig in uw vraagstelling en werken de beste oplossing voor u uit. U kunt er op vertrouwen dat de technische organisatie van uw congres, evenement of theaterproductie door ons tot in de puntjes wordt verzorgd. Bovendien is ook de ondersteuning van uw buitenlandse projecten bij ons in goede handen.


Overzichtelijke werkwijze

Wanneer u ons inschakelt, houden wij de zaken graag overzichtelijk. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor twee vaste contactpersonen. Een projectleider is verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling en realisatie van uw opdracht. Daarnaast draagt een productieleider zorg voor de operationele uitvoering. Bij aanvang van de opdracht maakt u direct met beide contactpersonen kennis. Zij zijn voortdurend op de hoogte van alle details en bieden u vanaf het voortraject tot en met de uitvoeringsfase de juiste ondersteuning.

Lightning. Daar kunt u op bouwen.
© LIGHTNING BV  -  DISCLAIMER  -  CONTACT