HOME   -   CONTACT
Congres / Evenement

Lightning Projects heeft jarenlang ervaring met het inzetten van geluids-, beeld- en lichttechniek ten behoeve van congressen en evenementen in Nederland, Europa en daarbuiten. Opdrachtgevers bij de overheid en in het bedrijfsleven schakelen ons in vanwege onze goed doordachte adviezen, specialistische technische kennis en ons uitgebreide pakket aanvullende diensten.


Onze aanvullende diensten op een rij:

Tijdens een congres of evenement wilt u kunnen vertrouwen op optimaal functionerende apparatuur. Lightning maakt voor u een overzicht van de benodigde geluids- en lichtapparatuur en audiovisuele middelen. Eventueel huren wij apparatuur bij gespecialiseerde verhuurbedrijven. Wij beschikken hiervoor over een netwerk van leveranciers. Desgewenst verzorgen wij ook de installatie en de bediening van de apparatuur.
Het succes van een spreker is mede afhankelijk van de kwaliteit van zijn technische presentatie. Zo kunnen uw sprekers zich laten ondersteunen door een autocue, PowerPoint-presentatie of videopresentatie. Lightning heeft volop ervaring met deze technieken. Wij kunnen uit de voeten met een door u zelf vervaardigde presentatie, maar we kunnen ook nieuw materiaal voor u ontwikkelen. Van meerdere PowerPoint-presentaties maken wij bijvoorbeeld eenvoudig één geheel. En wilt u uw presentatie graag ondersteunen met een videofilm? Lightning verzorgt graag script, opname, regie en eindmontage.
Heeft u tijdens uw congres te maken met taalverschillen doordat het publiek uit meerdere nationaliteiten bestaat? Lightning heeft veel ervaring met het inzetten van (simultaan)tolken. Afhankelijk van de gewenste talencombinaties stellen wij het juiste team van tolken samen. Tevens weten we exact welke ondersteunende apparatuur u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een infraroodontvanger, waarbij de luisteraar zelf kan kiezen welke taal hij door de koptelefoon wil beluisteren. Desgewenst zorgen wij ook voor de installatie en/of bediening van de apparatuur.
Wilt u uw publiek laten stemmen over bepaalde onderwerpen? Wij kunnen voor u het juiste stemsysteem verzorgen, waarbij u de keuze heeft uit ongewogen en gewogen voting. Bij gewogen voting kunt u de stemresultaten achteraf analyseren, doordat er tijdens de stemming kenmerken zijn toegekend aan afzonderlijke stemmers of groepen stemmers.
Voor een vlekkeloos verloop van de gehele technische organisatie van uw congres of evenement kunt u een productieleider van Lightning inschakelen. Onze productieleiders zijn zeer ervaren en zien er op toe dat alle benodigde apparatuur aanwezig is en probleemloos functioneert. Daarnaast houden ze nauwgezet in de gaten of het draaiboek voor geluid, beeld en licht tot in de puntjes wordt opgevolgd.
Een luchtopname van uw evenement kan op meerdere manieren van pas komen. Zo is een overzichtsbeeld vanuit de lucht een nuttig hulpmiddel tijdens het voorbereiden van de locatie. Daarnaast vormt een luchtfoto een bijzonder aandenken dat u na afloop van het evenement aan uw gasten cadeau kunt geven. En wat te denken van een luchtopname als onderdeel van een videopresentatie? Lightning verzorgt graag de door u gewenste luchtopname en verwerkt deze zo nodig tot een attractieve videopresentatie of –film.
Voor uw medewerkers die betrokken zijn bij congres- en evenementenorganisatie verzorgen wij speciale cursussen over geluids-, beeld- en lichttechniek. Tijdens de cursus geven wij informatie over de laatste technische ontwikkelingen en de nieuwste apparatuur. Tevens leren uw mensen meer over de werking van deze apparatuur.
Lightning. Daar kunt u op bouwen.
© LIGHTNING BV  -  DISCLAIMER  -  CONTACT