HOME   -   CONTACT
Advies

Een goed opgezet congres, evenement of theaterprogramma begint met een slim uitgedacht plan voor geluid, beeld en licht. Lightning Projects adviseert u graag over alle technische aspecten. Uw wensen, eisen en mogelijkheden zijn daarbij ons uitgangspunt. Met deze gegevens gaan we aan de slag om een uitgekiende oplossing voor u te ontwikkelen. U kunt erop rekenen dat wij u een attractief voorstel presenteren, met veel aandacht voor creatieve en organisatorische details. Bovendien blijven onze ideeën altijd binnen uw budget.


Meer dan techniek alleen

In onze adviezen beperken we ons overigens niet tot oplossingen voor geluid, beeld en licht alleen. Bij een complete technische organisatie komen immers nog veel meer zaken kijken. Denk bijvoorbeeld aan het reserveren van een geschikte locatie, de technische begeleiding van sprekers, het installeren van tolk- en vertaalapparatuur of het inzetten van een stemsysteem. Wij hebben met deze aandachtspunten veel ervaring en nemen ze graag in onze voorstellen mee.


Van advies naar uitvoering

Naast het ontwikkelen van een technisch totaalplan, kunnen wij zorg dragen voor de realisatie ervan. Indien gewenst leveren wij alle apparatuur op locatie. Zonodig kunnen onze vakmensen deze ook installeren en bedienen. Het is zelfs mogelijk dat wij de gehele productieleiding van uw congres, evenement of theatervoorstelling op ons nemen.

Lightning. Daar kunt u op bouwen.
© LIGHTNING BV  -  DISCLAIMER  -  CONTACT